Etusivulle

RUOKALISTA kevät  2007 (alkaen 08.01.2007)

 Huom! Ruokalistassa esiintyy ajoittain muutoksia, jotka johtuvat raaka-aineiden toimituksista sekä eri vuodenajoista. (Erityisesti salaateissa). Muutoksia voi myöskin esiintyä lomien, teemapäivien ja -viikkojen yhteydessä. 
Jokaisella aterialla: Maito, leipä, voi, ravintorasva sekä keitto- ja puuropäivinä mahdollisuuksien mukaan sämpylä tai pehmeä leipä. Aterialla voidaan tarjota myös vaihtoehtoinen salaatti. Kasvisruokailijoille tarjotaan vaihtoehtona kasvisruoka.

Viikko Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai
I Bolognesekastike
Pasta/perunat
Salaatti 
Unkarinkeitto
Patonki
Tuorejuusto
Hedelmä
Uunikala
Perunasose
Salaatti
Pyttipannu
Tomaattirelish
Punajuurisalaatti
Juuresraaste
Pinaattikeitto
Kananmuna
Hedelmä-/juurespala
II Makkarakiusaus
Kaalisalaattia
Punajuuria
Hernekeitto Pannukakku tai vohvelit Marjasurvos Kasvis-/Veriohukaiset
Perunat/Perunasose
Kiinankaalisalaatti
Puolukkasurvos
Jauheliha-makaronilaatikko
/pata
Raaste
Etikkapunajuuret
Kalakeitto talon tapaan
Juusto
Hedelmä/juurespala
III Broileria sitruunakastikkeessa
Riisiä
Mustaherukkaa 
Raaste
Lihakeitto Kiisseli/marjapuuro tai Hedelmä / juures Mantelikala
Tartarkastike
Perunasose
Kaalisalaatti
Lihaperunalaatikko
Punajuuria
Raejuusto- kurkkusalaatti
Mannapuuro
Marjakeitto
Leikkele
Tuorepala
IV Sitruunakala
Perunat/Perunasose
Tuoresalaatti
Wokki (Porsaanliha)
Riisiä
Salaatti
Lihamureketta talon tapaan
Perunat
Porkkanaraaste
Makkarapata tai uunimakkara ja perunasose
Raaste/ hedelmä
Jauhelihakeitto Kevyttuorejuusto
Tuorepala
V Lihapyörykät/ pihvit Perunat/ pasta
Ruskea kastike Puolukka/ salaatti
Broilerikeitto
Juusto
Tuorepala/hedelmä
Jauheliha-maksa-
porkkanakastike
Puolukkaa
Vihersalaatti
Kalapuikot tai Silakkapihvit
Punajuurikuutio
Perunasose
Kermaviilikastike
Nakkikeitto
Leipä
Juusto
Herkkukurkku
VI Risotto (Broileri)
Kiisseli
Lohikeitto
Juusto
Makkarakastike
Perunat
Raaste
Etikkakurkut
Karjalanpaisti
Perunat
Salaatti/raaste
Puolukkasurvos
Ohrapuuro
Marjasurvos
Leikkele ja tuorepala